5 eenvoudige technieken voor Laserontharing

Daar bestaan drie haargroeifasen. Een levendige groeifase, een rustfase en de uitstootfase. De laser flitsen zijn dit meest doelmatig op welke haren die zich in de actieve groeifase bevinden. Daar ook niet alle haren zich direct in die groeifase bevinden, bestaan daar verschillende behandelingen nodig. Gemiddeld bestaan er 4 tot 6 behandelingen benodigd met ons tussentijd betreffende 3 – 4 weken.

IPL is ons permanente ontharing welke gebruik vormt met lichtimpulsen om de hoofdharen straat te branden. De behandelde hoofdharen aankomen ook niet meer terug en na 6 tot 8 behandelingen zou u in principe aangaande al die overtol… Epilar permanente ontharing - Ervaringen en gevolgen

Laser/IPL ontharing is in de geneeskundig esthetische sector één betreffende de bekendste en meest onderzochte toepassingen. SHR kan zijn met een opmars druk de bekendste technologie te worden wereldwijd.

Voor permanent ontharen produceren we behandeling betreffende laserlicht het geabsorbeerd wordt door de haarkleurstof melanine. Hierdoor beschadigt een haarwortel en groeit de hoofdhaar ook niet verdere terug. Laserontharing kan zijn veilig en beschadigt de huid ook niet.

Zo bestaan daar bijvoorbeeld apparaten met ons speciale veiligheidssleutel. Deze moet jouw eerst invoeren voor dit toestel zit. Het kan handig bestaan mits jouw kids in woonhuis hebt. 

Als jouw kijkt tot een kleur van de flits kan zijn die vaak ook niet oranje+rood.(Wegens een noodzakelijkheid daarvan zie Werking IPL.

Tijdens dit consult betreffende de arts ofwel huidtherapeute bespreken we een techniek en procedure van een laserontharing. We leggen uitvoerig uit wat de mogelijke risico’s en complicaties zijn en we nemen uw handige gezondheidstoestand door, betreffende name uw medische voorgeschiedenis, medicijngebruik, allergieën, etc. Zo vindt ons permanente ontharing met laser in prima omstandigheden plaats.

De haarwortel wordt hiermee vernietigd. Door het zuivere en zeer sterke laserlicht geraken ook een dieper gelegen haarworteltjes bereikt waardoor maximaal uitkomst is behaald.

Op welke forums valt dit ons uiteindelijk op het (een weinige) positieve reacties over definitief thuis ontharings apparaten opvallend vaak worden volbracht via op het ogenblik gekomen andere forumleden die daarna niets meer over zichzelf laten horen...

Op basis daarvan kan zijn men website patiënten exclusief gaan behandelen wegens dit permanent verminderen met overbeharing op het lichaam.

Definitief ontharen met een hoogwaardige Elos techniek is geschikt vanwege een stugge mannenharen en effectief op iedere haarkleur en teint. Maak vandaag nog een afspraakje voor een gratis consult te gluren of wij definitief mogen afrekenen betreffende je ongewenste haargroei.

Na de laserontharing behandeling blijven uw haren na een paar tot vier weken uit. Niet schrikken, aangezien dit lijkt alsof ze groeien, maar een afgestorven hoofdharen worden via uw huid tot behalve geduwd.

Via een lederhuid in ons bepaald gebied langzaam te verwarmen beschadigt de Soprano Accord de haarfollikels, wat de teruggroei voorkomt, zonder een omliggende huid te verwonden of pijn te teweegbrengen. Omdat elke haarfollikel bestaan persoonlijk groeicyclus bezit zijn daar enkele behandelingen nodig teneinde een bepaald gebied compleet te behandelen.

* Voor alle behandelingen op die site geldt het gevolgen en ervaringen ieder cliënt mogen verschillen.

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15

Comments on “5 eenvoudige technieken voor Laserontharing”

Leave a Reply

Gravatar